Acun Ilıcalı'yı rahatsız eden gösteri

"Yetenek Sizsiniz" yarışmasının dün geceki bölümünde Enver Ertaş isimli yarışmacının illüzyon şovuna Acun Ilıcalı tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'yı rahatsız eden gösteri
Acun Ilıcalı'yı rahatsız eden gösteri
GİRİŞ 30.12.2012 07:54 GÜNCELLEME 30.12.2012 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yarışmanın ikinci turları dün akşamki bölümle start alırken, hayatını kaybetmiş birinin hatırası üzerinden yapılan illüzyon gösterisi Acun Ilıcalı'dan tepki gördü.

Enver Ertaş adlı yarışmacı, stüdyoda yer alan ve yakınlarından Fatma isimli birini kaybetmiş olan bir izleyiciyi sahneye alarak hazırladığı gösteriyle ilgi odağı oldu. Gerek jüri gerekse stüdyodaki izleyiciler gösteri sonunda şaşkınlığını gizleyemezken, oylama sonrası Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

ÖLÜM ÜZERİNDEN İLLÜZYON OLMAZ

"Oylarını etkilememek için az önce konuşmadım" diyen Acun şöyle devam etti;

"Ölümü yaşamış birine yapılacak bir şov değil bu. Ben ölüm acısını çok yakından yaşamış birisiyim. Mesela bu kızın kardeşi geçen sene trafik kazasında kaybeden biri olsaydı, biz onu sahnede kaybederdik mesela. Bence senin kötü bir niyetin yok. Ancak son derece yanlış, İllüzyon rahmetli bir insan üzerinden olmaz."

Acun Ilıcalı, yıllar önce trafik kazasında babanne ve dedesini, o kazadan 4 yıl sonra başka bir kazada ise anne ve babasını kaybetti.

YORUMLAR 2
  • osman 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anlaşıldı.... demek acun ılıcalı bir güzel kandırdılar, imanı da pek zayıf olduğundan dolayı acun artık deccalın askeri olmuş. büyük bir ihtimall ile ölen akrabaların ''ruhları'' acun'a gelip deccalın hizmetine girmesini istemişler, böyle bir iluzyon ile deccal acun'u kandırıp kendi safına çekti...yazık olmuş!
    Cevapla
  • aykut sainkaplan 11 yıl önce Şikayet Et
    haklıydı. acun'un demek istediği yakın zamanda ölen bir tanıdık,sahnedeki kişinin o çıkacak eşya meselesini yanlış anlayabilirdi. acun'u tebrik etmek lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi