Altaylı ile Levent Kırca birbirine girdi İZLE

Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı.

GİRİŞ 16.01.2013 01:40 GÜNCELLEME 16.01.2013 15:34
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda yaptığı gaflar ve ettiği hakaretlerle gündeme gelen Levent Kırca, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu.
 
Baştan sona tansiyonu yüksek anların yaşandığı program, Kırca ve Altaylı'nınhararetli tartışmalarına sahne oldu.
 
Levent Kırca'nın "Senle benim aramda çok büyük fark var. Ben Atatürkçü'yüm. Çıkışta da sana İşçi Partisi rozeti takayım." sözlerine Fatih Altaylı, "Ben senden daha çok Atatürkçü'yüm. İşçi Partili olmak ile Atatürkçü olmak aynı şey mi" diye tepki gösterdi.
 
Bu dakikadan sonra ikili arasında rozet takma atışması yaşandı ve ağır sözler sarf edildi.
 
Kırca'nın "Sen salak mısın? Akıllı adamsın. Niye bugün bir elin yağda bir elin balda. Sen işini bilirsin" sözlerine iyice sinirlenen Altaylı, "Yalaka olmakla bir elin yağda bir elin balda olunuyorsa, senden Türkiye'de daha bir eli yağda bir eli balda olan kimse yok. Demek ki sen hayatının yakın zamanına kadar hep yalaka geçindin ki, bir elin yağda bir elin balda." diye cevap verdi.

YORUMLAR 40
  • hüseyin şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    bize ne?. kenar mahalle kavgalarıyla kimse ilgilenmiyor.
    Cevapla
  • gercek Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş!. al birini, vur ötekine..... bu ikiliye daha bir çok atasözü bulurum! sizden de atasözü ve deyim bekliyoruz :).
    Cevapla
  • zeki alperen 11 yıl önce Şikayet Et
    yok aslında birbirlerinden farkları..!. mimiklerinin kendini ele vereceğinden korkan o alevi tarzı pos bıyıklarının altından nasılda kıs kıs gülüyor altaylı kızdıkça. altaylı burada kırcayı konuşturarak onu kızdırarak daha da söyletmiştir. ama ikisinin de çok güzel rol yaptıklarını konuşmanın sonun da çok iyi bilinmektedir.
    Cevapla
  • efsane 11 yıl önce Şikayet Et
    haydar emmi. levent kirca gelen her hükümeti elestirdi ve basina birsey gelmedi.cünkü sirtini saglam yere dayamsti.sirtini vesayete askere kemalist seckin kesime dayamisti.böyle biri hükümetlere istedigi kadar saydirsin birsey olmazdi.cünkü yakin zamana kadar memlekette hükümetler piyonluktan öte gidemiyordu.iktidarlar sadece piyondu.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    reklam. l. k para verseydi bu kadar gündeme gelemezdi lütfen adam gibi adamları haber yapın aldığınz abdest ürküttüğünüz kurbağaya değsin. iki günde bir reklamını yapmayın kötü reklam da olsa ismi geçmiş oluyor. yazık emeğinize sayın altaylının emeğine ve bizlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası