Kanal 7 Mevlid Kandili özel yayını

Mevlid Kandili Özel yayını Fatih Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek. Kanal 7'de canlı yayınlanacak Kandil Özel programı 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.00'da ekrana gelecek.

Kanal 7 Mevlid Kandili özel yayını
Kanal 7 Mevlid Kandili özel yayını
GİRİŞ 21.01.2013 16:38 GÜNCELLEME 21.01.2013 16:38

Hz. Muhammed'in doğum yıldönümü olan bu gecede Kur'an-ı Kerim'den sureler okunuyor, dualar ediliyor, ilahiler söyleniyor. Mevlid Kandili dolayısıyla gerçekleştirilen programda Türkiye'nin ünlü mevlidhan, hafız ve kârileri Kanal 7 ekranında buluşacak. Necmettin Nursaçan'ın duahanlığında Fatih Camii'nden canlı yayınla ekrana gelecek Mevlid Kandili Özel yayını 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.00'da Kanal 7'de...

Mevlid Kandili Özel programında Türkiye'nin dört bir yanından gelen mevlidhanlar, hafızlar, kâriler Fatih Camii'nde bir araya geliyor. Açılış konuşmasını emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın yapacağı programa ünlü mevlidhanlardan; Ahmet Kayacı, Ahmet Yedekçi ve Necdet Ergün katılacak. Kariler Numan Duygu, Âdem Kemaneci ve Ali Tel'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle Mevlit Kandili'nin ruhu ekranlara taşınacak. Mevlid Kandili özel yayınında gecenin duasını Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, ara duasını ise Esat Şahin yapacak.

Hz. Muhammed'in doğum gecesi olan bu gecede, Kur'an-ı Kerim'den okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler usta icracıların sesinden konuklara ve izleyenlere manevi bir gece yaşatacak.

Fatih Camii'nden gerçekleşecek Mevlid Kandili Özel programı 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.00'da canlı yayınla Kanal 7'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'