Adnan Oktar ile Rasim Ozan fena kapıştı!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında sorduğu "Mehdi kendi topluluğu arasında bacılar, motorlar cariyeler ayrımı yapıyor mu" sorusu Adnan Oktar'ı çılgına çevirdi. İkili resmen birbirlerine girerken Kütahyalı, Oktar'ı yayından kovdu.

GİRİŞ 25.01.2013 11:17 GÜNCELLEME 25.01.2013 22:27
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Adalet Masası" programına Rasim Ozan Kütahyalı ve Adnan Oktar arasındaki kavga damgasını vurdu. Adnan Oktar'ın konuk olduğu programda Adnan Oktar ile Rasim Ozan Kütahyalı tam anlamıyla birbirine girdi.

MEHDİ MÜZİK ÇALIP OYNAR MI?

Canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'nın sorduğu "Mehdi müzik çalıp oynar mı?" sorusu karşısında sinirlenirken, Rasim Ozan'ın "Mehdi kendi topluluğu arasında bacılar, motorlar cariyeler ayrımı yapıyor mu?" şeklindeki sorusu karşısında ise adeta çılgına döndü.

TERBİYESİZLİK ETME, AĞZINI TOPLA

Rasim Ozan'ın sorularına sert tepki gösteren Adnan Oktar "'Ağzını topla terbiyesizlik etme.'O işleri sen daha iyi bilirsin, kurnazlık yapma. Ağzını topla bana düzgün soru sor' sözleriyle Rasim Ozan'a tepki gösterdi.

CANLI YAYINDAN KOVDU

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Bu programda kendi propagandanızı yapmanıza izin vermem, istediğimiz soruyu soramayacaksak olmaz bu iş' demesiyle gerilen ipler karşılıklı restleşmeye vardı. Yaşanan bu olaylardan sonra Kütahyalı rejiye, Adnan Oktar'ı canlı yayından alması talimatını verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, gergin yaşanan dakikaların ardından ise şu açıklamayı yaptı:

"Adnan Oktar yayını sabote edip provoke etmeye kalkıştı. Fakat istediğimiz sorular sorulmayacak ve kendisi istediği gibi propaganda yapacaksa böyle olmaz. İnşallahlar ve maşallahlarla devam etsin. Yapacak bir şey yok. Bütün o yaşananları anlatmak istemiyor.  Haksızlığın karşısındayız ama bu böyle olmaz."

AĞIZ DOLUSU HAKARET

Canlı yayını terketmek zorunda kalan Adnan Oktar ise Rasim Ozan'a kendi televizyonundan yanıt verdi.

YORUMLAR 81
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    @mehdi talebesi. ihsan emminin yorumu hem dogru hemde begendime tikladim ;-)
    Cevapla
  • ahmet şanverdi 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yahu.. al birini vur otekine. ikisi de birbirinden beter. ama adnan hoca en azindan islamin lehine bazi eserleri var. bu gereksiz adam rasimin bir hayri da yok şu ummete. adnan hocanin hatalari de kendisin baglar.
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    @zübeyir gülen. 35 senedir deccaliyetle mücadele eden, iftiralara uğrayan, sadece insanların imanı için mücadele eden ve bu uğurda zincirlerle hapiste tutulan, işkence gören, 300 den fazla eser, cd ve makaleler hazırlayan (iman hakikatleri ve yaratılış delilleri) pkk, kominizm, darwinizm ve materyalizme savaş açan ve ilmen darma dağın eden, gerçek kur'anı anlatan birini muhatap almak, bunları anlayabilmek en büyük nimetlerdendir, elhamdülillah...ALLAH (cc) sizede nasip etsin inşaALLAH...
    Cevapla
  • hürmuz 11 yıl önce Şikayet Et
    h@b beden d@b beye. el fiil.mel fiil.ve ma edrake mel fiil...insanın ademden geldiğini zaten bilirdik.kitapdan.fakat bazı insanımsıların evrim geçirip hınzıra şempanzeye sureten ve sireten dönüvereceğinide bilirdik.yine kitapdan.ey gözümünün nuru hazreti vahşi(ra) kargın pek yaman.
    Cevapla
  • zübeyir gülen 11 yıl önce Şikayet Et
    adnan oktar'ı. muhatap alıp konuşmak nasıl bir cahilliktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında