Beyaz'ın canlı yayında yaptığı 'gaf' ayıplandı!

Beyazıt Öztürk canlı yayında kendisinden beklenmeyen bir laf etti. Öztürk, Halil Sezai için bakın ne dedi?

Beyaz'ın canlı yayında yaptığı 'gaf' ayıplandı!
Beyaz'ın canlı yayında yaptığı 'gaf' ayıplandı!
GİRİŞ 11.02.2013 06:34 GÜNCELLEME 11.02.2013 14:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beyaz'ın programında konuk ettiği Halil Sezai'nin yardımseverliği konuşulurken, ünlü şovmenin espri yapayım derken yaptığı gaf pek de şık olmadı. Beyaz'ın yaptığı bu gafı bugün köşesine taşıyan Milliyet'ten Ali Eyüboğlu da Beyaz'ı ayıplayanlardan... İşte Eyüboğlu'nun konuyla ilgili sözleri...

Beyazıt Öztürk gibi 20 yıla yakın televizyon tecrübesi olan biri canlı yayında böyle bir laf eder mi?

Etmemesi lazım, ama etti.

Demek ki boş bir anına denk geldi...

Beyaz, konuklarından Halil Sezai'nin kazandığı paraları eşe dosta nasıl dağıttığını anlattı.
Beyaz'ın konukları arasında ‘20 Dakika' dizisinin ve vizyondaki ‘Mutlu Aile Defteri'nin başrol oyuncusu İlker Aksum da vardı.

Halil Sezai, muhtaç durumdaki insana el uzatma kültürünü üniversite ve ev arkadaşı İlker Aksum'dan öğrendiğini söyleyince ünlü oyuncu mahcup oldu. Yaptığı iyiliklerin deşifre edilmesinden hoşlanmayan Aksum, Sezai'yi susturmaya çalışırken Beyaz girdi araya.

Beyaz'la İlker Aksum, Halil Sezai'nin el açıklığı üzerine sohbet ederken ünlü şovmen kendisinden beklenmeyen bir laf etti. Beyazıt Öztürk, Halil Sezai için bakın ne dedi?

"Farkına varmadan bi düd.klemek lazım bunu."

YORUMLAR 10
  • Hayri Diken 11 yıl önce Şikayet Et
    Sözcüğün anlamı. TDK Güncel Türkçe Sözlükte sözcüğün 1. anlamı "Aldatmak, kandırmak"tır. Beyaz'ı eleştirenlerin anladığı anlam herhalde sözlükte 3. sırada verilmiş olan anlam.
    Cevapla
  • hudut kartalı 11 yıl önce Şikayet Et
    Eyüboğlu kim?. Arkadaşlar Beyazıt'ın varlığı yokluğu hissedilir mi bilmem ama, eyüboğlu kimse varlığından bugün haberim oldu. Programı izledim, gayet samimi bir itiraf etmiştir. Sn. Başbakanımız da şehitlerimize kelle demişti (ki bu daha büyük bir ayıptı.) Her insan hata yapabilir.Bu adam sevilmese kanal kaç yıldan beri neden program yaptırsın, babasının oğlu değil yani. Ne Bakan yeğeni, ne müsteşar kardeşi, garip bir polis çocuğu.Şunu unutmayın Bu ülkede uzun yıllardan beri cuma gecesi beyaz izleniyor.Nokta.
    Cevapla
  • erkan sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    siz bu adamı daha önce hangi gözle seyredip hangi kafayla izliyordunuz.. bu içi kof ve 20 yıldır sowmen olmaya çalışan ama hala olamamış ayrıca çalıştığı medya grubunun desteğiyle tahammülüyle program yapıp ilk 50 lerde reytingi olan bir yayını olan zat. inan bırakıp gitsen kimse yokluğunu hissetmez bunu anla artık. diğer leri ile yarıma kulvar farkı olarak çok gerilerdesin.isim vermeyelim birileri koskaca yayını 1 bilemedin 2 kişi ile yaparken sen 3 konuktan aşağı almıyorsun.kelime dağarcığın zayıf yani beyazzzzzzz
    Cevapla
  • osman sakrak 11 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. şimdi buna bende dahil olmak şartıyla sitede yorumyazan insanların yazdıklarını düşünüyorum birde editör ün yorumları ayıklarkenki zorlanmaları gözümün önüne geliyor sanki hepimiz sütten çıkmış akkaşık oldukta yılları şovmenini acımasızca eleştiriyoruz şovmenin söylediği kelimeyi söğüşlemek anlamında kullandığını varsayarak eleştirenleri hakkaniyete davet ediyorum
    Cevapla
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    tolerans..... insan sevdiğinin hatalarını görmezden gelebiliyor.sevmediğinin en ufak kusurunu da abartarak büyütüyor. ey beyazıt öztürk kendi yayın gurubunda bile tahammül sınırlarını aşmışsın.milleti düşün. hiç bir makam , kimseyi küçük görme hakkı vermez.mağrur olmakla iğrenç olmak arasında fark yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı