İşte 'O Ses Türkiye''nin birincisi

Star TV'de ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasının final gecesi büyük bir heyecana sahne oldu.

GİRİŞ 19.02.2013 00:20 GÜNCELLEME 19.02.2013 02:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Star TV'de ekranlara gelen, Türkiye'nin en çok izlenen ses yarışması 'O Ses Türkiye'nin kazananı belli oldu.

60 bin kişi arasından sıyrılan, 2012'nin ekim ayında jürinin karşısına çıkan ve sonrasında rakiplerini eleyen adaylardan 4'ü, dün gece büyük finalde kozlarını paylaştı.

Ve Türkiye attığı SMS'lerle 'Ayda mı, Berkan mı, Mustafa mı, Onur mu?' sorusunun yanıtını verdi: Mustafa.

Onur Uğuş, Berkan Taşkın, Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt canlı yayında en iyi performanslarını sergiledi ve Ayda ile Mustafa son ikiye kaldı.

İki isim geçmiş programlarda seslendirdikleri şarkılardan ikisini daha söyledi; bu sürede SMS'ler alınmaya devam etti.

Ve gelen SMS'ler sonunda Mustafa Bozkurt, Türkiye'nin sesi oldu. Böylece Mustafa Sandal, geçen sezon yarışmacısı birinci olan Murat Boz ile Hadise ve Hülya Avşar'a üstünlük kurmayı başardı.Yaklaşık 4 saat süren canlı yayın sonunda birinciliği elde eden Mustafa Bozkurt, ödül olarak bir albüm ve son model bir araba kazandı.

YORUMLAR 7
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber 7 editörleri. Dün akşam attığım yorumda illegal olan bir sözcük olmadığı halde yorumumu paylaşmamışsınız..Ahmet Kaya'ya bi gareziniz varsa söyleyin.."O ses Türkiye Mustafa Bozkurt
    Cevapla
  • MURAT özel 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH AŞKINA ADAM GİBİ YARIŞMA YAPIYONUZ O ZAMAN OLMASI GEREKEN OLSUN. sadece çok ıyı bır ahmet kaya takıldı baska bır sey degıl YAZIK DEĞİLMİ O AYDANIN SESINE DINLEDIGNIZDE İÇİNİZ İÇİNİZE SIGMIYOR NEDEN BOYLE YETENEKLERIN ÖNU KAPANIYOR ANLAYAMIYORUM MUSTAFANIN SESI SADECE YETENEKSIZNIZNIZE UYGUN ÇÜNKÜ YAPTIGI İŞ AHMET KAYA TAKILDI...... BENIM GÖZÜMDE 1 CİLİK KESINLIKLE AYDANINDIR SAYGILAR........
    Cevapla
  • sinemmm 11 yıl önce Şikayet Et
    o ses bu ses mi?. bu adamın sesinin neresi güzel hımlaya hımlaya okuyor ;tamamen şeçien şarkılar sayesinde aldı ;aman neyse ne ya allahım bu habere yorum yaptığıma inanamıyorum kaza diyelim:)
    Cevapla
  • Az Konuşurum 11 yıl önce Şikayet Et
    o ses .... bu sesin farklı bir özelliği yok. ancak türkü okuyabilir. m.sandal'ın şarkısında nasıl da sırıttı. komik olmayın... sesi ahmet kaya'ya benziyor diye o ses oldu adam...
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    Düzmece bir sistem gibi geldi.... Gidişattan ve jürinin halkı etkileme çabasından kimi seçtirmek istediklerini tahmin etmiştik. Hele dört kişi kalınca durum zaten kesinleşti. Diğer yarışmacılara çeşitli tarzlarda okuturken bu yarışmacıya neredeyse tek kişinin şarkıları okutturuldu ve onun taraftarlarının oyunu alması sağlanarak haksızlık yapıldı. Bu vesileyle tebessüm ederek Protest müzik okuyan da görmüş olduk. Hele bir Ankara havası okuması vardı ki gerçekten felaket... Jüri herhalde akıl tutulması yaşıyor veya zaten şov baştan belirleniyor (bu daha akla yakın). Sıradan bir dinleyicinin bile fark edebileceği, okuyamayan, detone olan, şarkı biran önce bitsin de gideyim diye düşünen kişilere dahi acayip övgüler, yıktın geçirdin benzetmeleri vs. vs. Ufak çocuk yarışmanın birinciliğini rahatlıkla alabilirdi. Acun inandırıcılığını gitgide kaybediyor... Tabi her çıkışın bir de inişi olacaktır. Saygılarımla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü