Şehir Tiyatroları yeni müdürüne linç kampanyası

İBB Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’ne atanan Şevket Demirkaya muhaliflerin hedefi haline getirildi. Peki Şevket Demirkaya neden hedefte?

Şehir Tiyatroları yeni müdürüne linç kampanyası
Şehir Tiyatroları yeni müdürüne linç kampanyası
GİRİŞ 09.12.2014 17:52 GÜNCELLEME 09.12.2014 17:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Malum medya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’ne atanan Şevket Demirkaya için linç kampanyası başlattı.

Demirkaya’nın geçmişte hobi olarak “Güreş Hakemliği” yapmış olmasını bahane eden medya güya mizahlı hamlelerle “Güreşçiden Tiyatro Müdürü mü olur” söylemi üzerinden saldırdıkça saldırıyor.

Linç kampanyası başlattılar! Şevket Demirkaya neden hedef?
 
Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’ne atanan Şevket Demirkaya bu görevinden önce 2 yıl İBB Kültür Müdürlüğü görevinde bulunmuş. Yani Şevket Demirkaya 2 yıl süreyle Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’nün de bağlı bulunduğu Kültür Daire Başkanlığı’nda müdürlük görevini ifa etmiş.




Ondan önce de 4 yıl Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 4 yıl Yalova İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yapmış. Yani Şevket Demirkaya’nın son 10 yılının 8 yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Tekirdağ ve Yalova illerindeki en üst düzey bürokratı olarak geçmiş. Şevket Demirkaya’nın bürokratik tecrübesi Şehir Tiyatroları’ndaki resmi işlemleri takip etmeye yeter de artar bile ama “Linç Medyası” için bunun önemi yok. 
 
TİYATRO MÜDÜRÜ’NÜN HOBİLERİ!
 
Şevket Demirkaya meğer hobi olarak gençliğinde sadece “Güreş Hakemliği” yapmamış. Salih Diriklik’in yönettiği “Gençlik Köprüsü” ve Mesut Uçakan’ın yönettiği “Lanet” isimli sinema filmlerinde “Yönetmen Yardımcısı” olarak çalışmış. Demirkaya bununla da yetinmemiş “Güreş Hakemliği” hobisinden artan zamanlarında Necip Fazıl Kısakürek’in “Yunus Emre” ve “Mukaddes Emanet” isimli tiyatro oyunlarını bir yapımcı-yönetmen olarak Anadolu sahnelerine taşımış.
 
LİNÇ MERAKLILARINI RAHATLATACAK “HOBİ”
 
Linç kampanyasına gönüllü yazılanlar gevşesin, rahatlasın diye Şevket Demirkaya’nın 2 yıl profesyonel tiyatro oyunculuğu yaptığını da belirtmek gerekiyor. Zira Demirkaya 16-18 yaşları arasında,İstanbul’da kurulan ve Üstün İnanç’ın yönetimindeki “Memleket Tiyatrosu”nun sahneye koyduğu “Kurt Kapanı” isimli oyunda 2 yıl oyunculuk yapmış, Anadolu turnesine çıkmış ve bir üniversite öğrencisini oynadığı bu oyundan para bile kazanmış. 
 
MİLLİ SPORCUYA BÜYÜK AYIP!
 
Son 20 yıldır devletin farklı kademelerinde yönetici, son 10 yıldır da üst düzey bürokrat olarak görev yapan Şevket Demirkaya’nın güreş macerasını diline dolayıp “alay konusu”yapanlar aslında nasıl bir ayıba imza attıklarının farkında değiller. Çünkü Şevket Demirkaya Ay-Yıldızlı formayı giyip Türkiye’yi yurtdışında temsil etmiş bir “Milli Sporcu”… 1973’te Liseler Arası Türkiye Güreş Şampiyonu olmasının ardından Gençler Kategorisi Güreş Milli Takımı’na seçilen Şevket Demirkaya, Mısır’ın İskenderiye Kenti’nde yapılan uluslararası turnuvada Türkiye’yi temsil etmiş. O turnuvada sakatlanıp faal güreşe ve ay yıldızlı milli formaya veda etmek zorunda kalmış. 1981’de başlayan hakemlik serüveni ise 1996 yılında almayı başardığı “FİLA KOKARTI”ile uluslararası tescil kazanmış. Şevket Demirkaya hali hazırda Türkiye’nin sayılı uluslararası güreş hakemlerinden biri ve Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili olarak Türk Sporuna hizmet ediyor. 

YORUMLAR 11
  • kaandobra 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişiyi tanımıyorum ancak malum karşıt görüş tarafından bu kadar linç edilmeye çalışılıp ve dalga geçildiği için iyi bir yöneticidir der altına imzamı atarım arkadaş....
    Cevapla
  • mkaka 9 yıl önce Şikayet Et
    AK ellerin elleri harama bulasmıstır bir kere bir daha temizlenmez.Apak elleri gelsin bu elleri ve herkesi temizlesin.Liyakatı ön planda tuttugunuzda kimse ses cıkaramaz.Bu goreve gelecek adam bulunamadımı da bu arkadas getirildi.CHP nin dile getirdigi herseymi yalan.Siz gittiginizde ne olacak. Gelenler bu arakadasları kapı dısarı yaptıklarında gerelcesz olmayacak.ben devletten maas alıyorum memurum ama maasımı haketmiyorum haketmek icin elimden geleni yapıyorum.bizim burada imamlar daire baskanı yapılıyor ogretmenler sube muduru yapılıyor.havadan maas alan bir suru insan var. Ankarada istanbulda neler vardır kim bilir. Allah en kısa surede aklımızı basımıza devrisip dosdogru olmayı nasip etsede ulkemizi daha huzurlu refah bir yerde gorsek.
    Cevapla
  • recaizade 9 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar Sayın kadir Topbaş beyin müthiş idareciliğini Reis-i Cumhurumuz gördü dışarıda f tipi aramaya ne gerek var dünürleri kavurmacı beyzadelerin olduğu sayın başkanımız sonunda farkedildi son çırpınışları umarım
    Cevapla
  • Ziraatçi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani M A alaborayı atasa liyakt lı olurdu değil mi? Maksat sanat değil anlarsın ya!!!!
    Cevapla
  • Mesele 9 yıl önce Şikayet Et
    onlar kötülüyorlarsa demekki iyi adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti
Cep telefonlarında düşük fiyat tehlikesi! Piyasanın altında satıyorlar