Sırça Hayvan Koleksiyonu oyununun galası yapıldı

Sırça Hayvan Koleksiyonu adlı oyunun galası 23 Şubat Pazartesi günü Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapıldı.

Sırça Hayvan Koleksiyonu oyununun galası yapıldı
Sırça Hayvan Koleksiyonu oyununun galası yapıldı
GİRİŞ 24.02.2015 12:07 GÜNCELLEME 24.02.2015 12:07

Tennessee Williams’ın yazdığı, Yıldırım Fikret Urağ’ın’in yönettiği oyunun galasına, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Kültür İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Şen, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Salih Efiloğlu, İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu ve Şehir Tiyatroları Müdürü Şevket Demirkaya başta olmak üzere Erol Keskin, Suna Keskin, Haldun Dormen, Zeynep Tedü, Göksel Kortay, Şenay Gürler, Çiğdem Gürel, Sevinç Erbulak, Derviş Zaim, Rıza Kocaoğlu, Hüner Coşkuner, İzzet Günay, ve birçok davetli katıldı.

Gala, Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu ve oyun ekibinin  Özgecan Aslan ismiyle beraber seyirciyi selamları ile son buldu.

Sırça Hayvan Koleksiyonu, bir anne ve iki çocuğunun hikâyesi üzerinden sistemin yıkıcı gücünün mağdur ettiği bireylerin ve o bireylerden oluşan toplumun açmazlarını gözler önüne seriyor.

Çevirisini Atyuğ İz’at’ın, sahne ve ışık tasarımını Cem Yılmazer’in, kostüm tasarımını Nihal Kaplangı’nın gerçekleştirdiği oyunda Sevil Akı, Edip Tepeli, Ayşecan Tatari,  ve Tanju Girişken rol alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!