Ünlüler "Kredi"yi ayakta alkışladı!

Ünlü oyuncular Güven Kıraç ile Emre Karayel’i tiyatro sahnesinde buluşturan "Kredi" ünlülerden büyük alkış aldı.

Ünlüler "Kredi"yi ayakta alkışladı!
Ünlüler "Kredi"yi ayakta alkışladı!
GİRİŞ 06.01.2016 10:22 GÜNCELLEME 06.01.2016 10:30

Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine dönen usta oyuncu Güven Kıraç ile başarılı oyuncu Emre Karayel'i bir araya getiren "Kredi" büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncular Güven Kıraç ile Emre Karayel’i tiyatro sahnesinde buluşturan “Kredi”nin prömiyeri; televizyon, sinema ve tiyatro dünyasından birçok ismin katılımıyla 5 Ocak 2016, Salı akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.

Prömiyere gelen Ezel Akay, Erkan Can, Deniz Akkaya, Nilüfer Açıkalın, Saba Tümer, Tümer Metin, Ebru Akel - Özer Sancak, Ceyhun Yılmaz, Cem Kılıç, Levent Ülgen, Bülent Çolak, Metin Tekin, Ayşe Tolga, Selen Seyven, Sezin Akbaşoğulları, Ayda Aksel, Seyhan Arman, Dilruba Saatçi ve Umut Kurt gibi çok sayıda ünlü finalde oyunu büyük bir coşkuyla ayakta alkışladı.  

Oyunun sonunda emeği geçen herkese teşekkür eden yönetmen yardımcısı Mahir İpek, Ankara Sanat Tiyatrosu olarak ilk kez İstanbul’da ortak bir prodüksiyona imza attıklarını ve bu oyunu üç yıl önce kaybettiğimiz AYSA Prodüksiyon’un kurucusu Alaattin Eraslan’a ithaf ettiklerini açıkladı.

Ünlü İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran’in kaleme aldığı, Türkçe çevirisini Deniz Yıldız’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise İskender Altın’ın oturduğu “Kredi”, bankaların kredileri kimlere verdiğini, verilen bu kredilerin yarattığı borçlanmanın, bireyden başlayarak aileyi ve toplumu saran bir tefecilik problemine dönüşüp dönüşmediğini sorguluyor.

Oyunun bir sonraki gösterimi ise 8 Ocak Cuma günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu