Bu oyun gençleri ahlaken eğitecek

Kur’an’ın anlaşılmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan “En Büyük Haber”adlı yetişkin tiyatrosu oyunu, gençlerin kötü alışkanlıklarını terketmeye yardımcı olacak

Bu oyun gençleri ahlaken eğitecek
Bu oyun gençleri ahlaken eğitecek
GİRİŞ 09.01.2017 16:40 GÜNCELLEME 09.01.2017 16:40

Hikâyesini Ahmet Mercan’ın yazdığı, Yunus Emre Obut’un tiyatroya uyarlayıp yönettiği “En Büyük Haber” oyununun gala gösterimi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. KAB (Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak) Platformu ve İstanbul Sosyal Gelişim Derneği’nin organizasyonunu üstlendiği yetişkin tiyatrosu, özel gala gösterimiyle seyirci karşısına çıktı.

Kur’an’ın anlaşılmasına yönelik farkındalık oluşturmak ve insanlığın ana kitabı olan Kur’an’la olan bağlarını daha güçlü hale getirmek amacıyla hazırlanan oyunun galasına, sanat, siyaset, medya ve sivil toplum kuruluşlardan çok sayıda davetli katıdı.

MANEVİ OLARAK DÜŞÜNDÜRECEK

Yerli, milli ve manevi değerleri üstün tutan, komedisiyle 7’den 70’e herkesin beğenisini
toplayan oyun, özellikle gençlere hem keyifli vakit geçirtmek hem de kişiliklerine olumlu yönde katkı sağlamayı hedefliyor. Manevi mesajları verirken mizahın güçlü dilini kullanan oyun, izleyiciyi sıkmadan, yüksek bIr tempo ile farklı bir atmosfere taşıyor.

İzleyenleri manevi olarak düşündürüp besleyen oyunun, gençlerin kötü alışkanlıklarını terk etme ve iyi haslet kazanmalarına yardımcı olması bekleniyor. İçeriğiyle ilk defa tiyatroya uyarlanan oyun, belediyelerin kültür etkinlikleri programları arasında yerini alacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...