Tokat

Turhal'da engelli öğrencilere yönelik "Destek Eğitim Odası" açıldı

16:35 04 Kasım 2015
Turhal'da engelli öğrencilere yönelik "Destek Eğitim Odası" açıldı

Tokat'ın Turhal ilçesinde engelli öğrencilere yönelik "Destek Eğitim Odası" açıldı.

 Yeşilırmak İlkokulu'nda, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve Gençlik Meclisi Başkanı Osman Kuş'un destek ve katkıları ile yapılan engelli öğrencilerin birebir ders alabilecekleri "Destek Eğitim Odası"nın açılışı yapıldı.

Törende konuşan Bekler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi'nden görevlilerin kendisini ziyaret ettiklerini anlatarak, "Turhal'da 17 destek eğitim odası yapacaklarını söylediler. Milli Eğitim Müdürlüğünün bunun için ödeneklerinin olmadığını, belediye olarak bizden destek istediklerini söylediler. Biz o gün kendilerine bir söz vermiştik. 17'sini de Turhal Belediyesi olarak üstlenmiştik. İlk destek eğitim odamızı bu okula yapmaya karar verdik" dedi.

 Tokat Engelli Dostları Platformu Başkanı Abdurrahman İlhan, "Neşeli Günler Projesi"ne desteklerinden dolayı Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'e plaket takdim etti.

Törene Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Osman Kuş, Yeşiırmak İlkokulu Müdürü Ceyhan Demirci ve okul öğretmenleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.