Tokat

Diyarbakır'da askeri aracın devrilmesi

10:33 23 Kasım 2015
Diyarbakır'da askeri aracın devrilmesi

Sur ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gözüdok'un Tokat'ta ailesinin yaşadığı evde yas var

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Gözüdok'un Tokat'ta ailesine acı haber ulaştı.

İl Jandarma Komutanı Vekili Albay İrfan Özcan, gece saatlerinde Gözüdok'un Alipaşa Mahallesi'ndeki kayınpederi Mustafa Kara'nın evinde çocukları Zehra Naz (9), Elif Beyza (7) ve Ahmet Salih (2) ile yaşayan eşi Dilek Gözüdok'a şehadet haberini verdi. 

Acı haberi alan aile üyeleri ve yakınları üzüntüye boğuldu. Haberin ardından evin etrafına Türk bayrakları asıldı. Bu arada polis ekipleri de evin önünde hazır bekletildi.

Alipaşa Mahallesi Muhtarı Kemal Öğüt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şehit ailesine gece bilgi verildiğini söyledi.

Şehidin eşinin babaevinde kaldığını belirten Öğüt, "Çocukları da burada. 3 çocuğu var. 7-8 ay önce tayinle gitmişti ama çocuklarını buraya bırakmıştı" dedi.

Gözüdok'un naaşının Diyarbakır'daki törenin ardından memleketi Tokat'a getirileceği ve yarın kılınacak cenaze namazının ardından Kızık köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Lice'deki operasyondan dönen askerleri taşıyan aracın dün Sur ilçesi girişinde devrilmesi sonucu 3 asker yaralanmış, yaralılardan Gözüdok tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.