Tokat

Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Yiğit:

12:53 09 Aralık 2015
Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Yiğit:

"Güçlü takımları yendik, gücümüzü gösterdik"

 Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor, son iki maçta lig liderlerini yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

 Tokat Belediye Plevnespor'un asbaşkanı İsmet Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen cumartesi günü lig lideri Ziraat Bankası'nı 3-2 yendiklerin hatırlattı.

Daha önceki hafta da deplasmanda şu an lider olan Halkbank'ı mağlup ettiklerini anımsatan Yiğit, takımda morallerin yerinde olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

"Son iki maçta ligin liderleri ile karşılaştık. Önce deplasmanda Halbank'ı 3-0 ve sahamızda  Ziraat Bankası'nı 3-2 yendik. Ligde son 2 maçta da ligin liderlerini yendik mutluyuz. Özellikle son maçta bizi inanılmaz bir şekilde destekleyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman salonu doldurarak bizi desteklesinler. Bize her türlü desteğini esirgemeyen kulüp başkanımız Eyüp Eroğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum."

Hafta sonu deplasmanda İnegöl Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Yiğit, "Takımımız bir istikrar yakaladı. Bu istikrarı sürdürmek istiyoruz. İnegöl Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz.  Bu maçtan galibiyle ayrılmak istiyoruz. Güçlü takımları yendik, gücümüzü gösterdik. Ligde önemli galibiyetler aldık."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.