Tokat

Tokat'ta istihdam edilen engelliler değerlendirme toplantısı yapıldı

14:00 29 Aralık 2015
Tokat'ta istihdam edilen engelliler değerlendirme toplantısı yapıldı

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen engelliler ve çalıştıkları okulların müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Ortaokulu toplantı salonundaki toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, engellilerin istihdamında Vali Cevdet Can ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun çok hassas olduklarını, bu hassasiyetlerin de İŞKUR'da birleştirilerek güzel sonuçlar elde edildiğini söyledi.

Engelli istihdamının sürdürülebilir olması için çalıştıklarını belirten Yazıcı, "İnşallah bundan sonra özel eğitim konusunda yapılan çalışmalar, bu şekilde istihdam ve mesleki gelişme çalışmalarıyla farklı bir boyut kazanacak. Bu konuda en büyük katkı sağlayan kurumlarımızdan birisi de İŞKUR İl Müdürlüğümüz" dedi.

İŞKUR İl Müdürü İbrahim Akpınar ise bundan sonraki çalışmalarda kurum ve şahsı adına engellilerin yanında olacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından istihdam edilen engelliler ve aileleri görüşlerini belirterek, yetkililere destekleri için teşekkürlerini iletti.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, Engelli Dostları Platformu Başkanı Abdurrahman İlhan ve Türkiye Beyazay Derneği Tokat Şubesi Başkanı Suna Arslan Köten de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.