Tokat

Ankara'daki terör saldırısı

17:23 14 Mart 2016 1 Yorum Var
Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Kerim Sağlam'ın, Tokat'taki babaevinde hüzün yaşanıyor.

Sağlam'ın Turhal ilçesi Dere Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarındaki babaevinin önüne Turhal Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Ailenin komşusu İbrahim Seyis, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sağlam'ın öldüğü haberini aldıklarında çok üzüldüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Kerim Eskişehir'de okuyordu. Annesi herhalde ufak bir kaza geçirmiş kolunu kırmış, Ankara'ya gidiyor. Çocuk da annesinin Ankara'ya geldiğini duyuyor. O arada işte çocuk bu patlamada yaşamını yitiriyor. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Çok üzgünüz. Kapı komşumuz. Aynı zamanda iş arkadaşımızın çocuğu. Kendisini seviyorduk, sessiz, sakin kendi halinde birisiydi. Terörü lanetliyoruz. Babası da aynı zamanda Ankara'daydı çünkü öbür çocuklarının yanındaydı, iki kızı vardı. Annesi de burada Tokat'ta Sevgi Evleri'nde çalışıyor."

Sağlam'ın cenazesinin yarın ilçede toprağa verileceği öğrenildi.


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Mustafa Yaşar 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.