Tokat

Kayıp çocuklardan 125 gündür haber yok

12:49 02 Mayıs 2016
Kayıp çocuklardan 125 gündür haber yok

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 4 ay önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 125 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Çocukları bulmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Taşcı, "4 aydan fazla zamandır arama, tarama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Devletimize ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bayram Erol ve Kaan Taşcı'nın ilçenin her yerinde arandığını anlatan baba Taşcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Çocuklarımız ilçemizin metruk binalar dahil her yerinde, ormanlık arazilerde ve Kelkit Çayı'nda arandı. Aramalardan bir sonuç alınamadı. Aileler olarak hafta sonu Reşadiye ilçesinde bulunan hemşehrimiz AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır ile görüştük. Bu görüşmede neler yapılabileceğini konuştuk. Her gün İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek 'gelişme var mı ?' diye soruyoruz. Çocuklarımızın artık ölü veya diri bulunmasını istiyoruz. Aileler olarak çocuklarımızı aramayı sürdürüyoruz."

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık'ta komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.