Tokat

Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan genel kurul mali kongresi yapıldı

13:46 14 Temmuz 2016
Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan genel kurul mali kongresi yapıldı

80 bin üyesi bulunan Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 65. olağan genel kurulu mali kongresi gerçekleştirildi.

Kongrenin gerçekleştirileceği ilçe stadyumu çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Kongreye katılmak için arama noktalarından geçen kooperatif üyelerinin üzerilerinden çıkan çakmak ve meyve çakılarına polis el koyarak alana sokulmasına izin vermedi.

Mehmet Uzun Spor Salonu önüne kurulan stantlardan giriş kartlarını alan üyeler kongrenin yapılacağı stada tekrar polis kontrolünden geçirilerek alındı.

İlçe stadyumunda yapılan kongrede divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi İştirakler Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Bekler, konuşmasında, Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirme idaresinde olduğunu hatırlatarak, "Şeker fabrikasının sizlere kazandırılması için çok büyük bir çaba sarf ediyoruz. Siyasilerimiz de çok büyük destek veriyorlar. İnşallah şeker fabrikası da sizlerin olacak. Şeker fabrikasının sizlerin olmasıyla beraber biz de burada ikinci Torku'yu inşa edeceğiz." dedi.

Mali kongreye bin 134 üye çifti katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.