Tokat

Diyarbakır'daki trafik kazası

17:33 03 Eylül 2016
Diyarbakır'daki trafik kazası

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 42 yaşındaki polis memuru Bülent Ay'ın cenazesi, memleketi Tokat'ın Niksar ilçesinde toprağa verildi.

Ay'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri uçakla Tokat Havalimanı'na getirildi, buradan da karayoluyla Niksar ilçesine götürüldü. Ay'ın cenazesi, Niksar Ortaokulu'nun bahçesinde İl Müftüsü Ahmet Erdem'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Harmancık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törende şehidin annesi Halise, eşi Neslihan ile çocukları 9 yaşındaki Alper Tunga ve 14 yaşındaki Beyza, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Alper Tunga'nın uzun süre "baba" diye ağlaması törene katılanları hüzünlendirdi. Şehidin kızı Beyza ise bir süre özel harekat polisleri ile tabutu taşıdı.

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınları ile Tokat Valisi Cevdet Can, Amasya Valisi Salih Işık, Garnizon Komutanı Piyade Albay Aykut Biçeroğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında polis memuru Bülent Ay şehit olmuştu. Ay'ın Amasya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünden geçici olarak Diyarbakır'da görevlendirildiği bildirilmişti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.