Tokat

Turhal'da engelli ve yaşlı vatandaşlar Çanakkale'ye gönderildi

14:49 10 Mart 2017
Turhal'da engelli ve yaşlı vatandaşlar Çanakkale'ye gönderildi

Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından 33 vatandaş Çanakkale'ye gönderildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çanakkale gezisi öncesi rehabilitasyon merkezinde kına gecesi düzenlendi.

Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer'in eşi Gülçin Üçer ve diğer katılımcılar geziye katılacaklara kına yakarak çeşitli hediyeler verdi.

Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem Keskin, kurumun 2016 yılında faaliyete başladığını söyledi.

Burada her yerden vatandaşa hizmet verdiklerini belirten Keskin, "Onlar aslında burada bizim misafirlerimiz. Çünkü biz onları hep kurumumuzun misafirleri olarak görüyoruz. Onların rahatlığı ve hayatlarının kolaylığı için hiçbir şeyi esirgemiyoruz. Bu sene de sosyal etkinlik olarak Çanakkale gezisi yapmak istedik. 3 gün sürecek Çanakkale gezisi organize ettik." dedi.

Kaymakam Üçer’in eşi Gülçin Üçer ise "Hayat paylaşmakla güzel. İşte bunun en güzel örneğini burada görüyoruz. Bizde bu güzel insanların mutluluğuna ortak olmak ve onların kınalarını yakmak için buradayız. Onların gözlerindeki mutluluğu gördükçe hayatın ne kadar anlamlı olduğunu gözlemliyoruz. İşte buradaki insanlara hizmet eden personellerimiz de aslında en anlamlı görevlerden birisini yerine getirdiklerini daha iyi anlıyorlar." diye konuştu.

33 vatandaş kına yakılmasının ardından Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.