Tokat

Turhal'a semt sahası

18:11 08 Nisan 2017
Turhal'a semt sahası

Turhal ilçesinde Spor Toto'nun katkılarıyla Turhal Belediyesi tarafından yaptırılan 14 adet semt sahasının toplu açılışı gerçekleştirildi.

Semt sahalarının açılışı için Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, çocukluğunda top oynadıkları sahaların tozlu ve çamurlu olduğunu ifade ederek, "Bu çocuklar güzel sahalarda, tertemiz pırıl pırıl sahalarda oynasınlar dedik. O yüzden imkanları zorladık Allah'a şükürler olsun önemli bir miktar para kaynağı bulmak suretiyle Turhal'ımıza aktardık. Belediye başkanımız da o kaynakla spor sahalarını yaptırdı ve bu gün açılışını yapıyoruz. Biz ancak hizmet etmekle mutlu oluyoruz." diye konuştu.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Açılışını yapacağımız sahaların toplam bedeli 1 milyon 300 bin lira. Ancak merkezi yerlerde yapıyorlar. Ama sizin belediye başkanınız kenar mahallelere ve okul bahçelerine yaptırdı. Çünkü en fazla mağdur olan yerler bizim kenar mahallelerimizdi. Biz hizmeti kenar mahallelerimizle buluşturduk." ifadelerini kullandı.

Törene AK Parti ilçe Başkanı Abdullah Ay, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.