Tokat

Turhal'da TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

15:56 22 Mayıs 2017
Turhal'da TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

Tokat'ın Turhal ilçesinde, öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı.

Mehmet Uzun Spor Salonunda açılışı yapılan TÜBİTAK 4006 bilim fuarı kapsamında 18 okuldan destek alan projeler sergilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, TÜBİTAK 4006 projelerinin çıktığı ilk günden bu yana öğretmen ve öğrencilerin üstün bir gayretle projeler hazırlayarak fuarlara katılım sağladıklarını ifade ederek, "Geçen yıl 22 projemiz, bu sene de 18 projemiz TÜBİTAK tarafından destek gördü. Stantlarımız büyük bir ilgi görmekte. Öğrencilerimiz gerçekten çok güzel projeler ortaya koymaktadırlar. TÜBİTAK'ın bu projelerinin amacıda düşünen öğrencileri hayata hazırlamak, eğitim öğretime hazırlamak, onlara yeni buluşlar ve özellikle proje temelli çalışmalarını sağlamak amacıyla bütün bu çalışmalara destek veriyor." dedi.

Fuar açılışına Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Eyimaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yücel Orhan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.