Tokat

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

13:51 10 Kasım 2017
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla Tokat'ın Turhal, Niksar, Yeşilyurt ve Erbaa ilçelerinde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ve Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Çelenk konulmasının ardından saat 09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla bayraklar yarıya indirildi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

- Niksar

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Özdilek Özcan çelenk koydu.

Çelenk bırakılmasının ardından saat 09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Törene ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Yeşilyurt

Yeşilyurt Kaymakam Vekili Malik Çalışır ve Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Bedri Nazar Sadakat Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bayraklar yarıya indirildi.

Törene ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


-Erbaa

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Aanıtı'na Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ve Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım çelenk sundu.

Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.

Törene ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.