Tokat

Tokat Valisi Toraman Turhal'da

16:58 03 Ocak 2018
Tokat Valisi Toraman Turhal'da

Tokat Valisi Ömer Toraman, Turhal ilçesini ziyaret etti.

Toraman, yapımı devam eden ilçe Emniyet Müdürlüğü binası, Turhal Devlet Hastanesi inşaatı, Gençlik Merkezi binası ve Halk Eğitim Merkezi binasında incelemelerde bulunarak Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ve inşaat yetkililerinden bilgiler aldı.

Vali Toraman daha sonra Cumhuriyet Çocuk Evleri sitesini ziyaret ederek burada kalan bakım altındaki çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Turhal Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Toraman, burada kalan engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen 2018 yılı Ocak ayı istişare toplantısına katılan Toraman, köy ve mahalle muhtarlarının istek ve sıkıntılarını dinleyerek çözümü yönünde talimatlar verdi.

Vali Toraman'a ziyaretlerinde Turhal Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Ay, Turhal İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız eşlik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.