Tokat

Okullarda karne heyecanı

16:35 19 Ocak 2018
Okullarda karne heyecanı

Tokat'ın Yeşilyurt ve Turhal ilçelerinde karne dağıtım programı düzenlendi.

Yeşilyurt ilçesinde 100 Yıl Mahallesi'nde bulunan Milli Hakimiyet İlkokulu ve Ortaokulundaki törene katılan İlçe Kaymakam Vekili Malik Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Nayman ile öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtım töreninde öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Çalışır, "Büyük adam olmak için çok okuyup çok çalışmanız lazım. Bu nedenle tatilinizi iyi değerlendirin. Kendinize de zaman ayırın. Bol bol kitap okuyun ki büyük adam olasınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum." dedi.

Karne dağıtım törenine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Raif Büyükbağcı ve İlçe Emniyet Amiri Turgut Coşkun ve veliler katıldı.


-Turhal

Karne dağıtımı nedeniyle Turhal Kazım Karabekir İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Törende Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, sınıfları gezerek öğrencilere karne dağıttı ve hediye verdi.

Yıldız, yaptığı konuşmada, "Çocuklarımıza karnelerini verdik. 15 bin 500 öğrencimizin tamamı bugün karnelerini aldı. 15 gün boyunca aileleriyle vakit geçirecekler." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.