Tokat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

14:14 23 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tokat'ın Turhal, Erbaa ve Yeşilyurt ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Turhal Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende çelenk sunumunun ardından Cengiz Topel İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu ve halk oyunları ekipleri gösteri sundu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği törene, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Hüner, protokol üyeleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Erbaa

Erbaa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından anasınıfı öğrencileri gösteriler sundu ve şiirler okudu.

Törene, Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Garnizon Komutanı Asteğmen Oğuz Erbaş, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ile kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

- Yeşilyurt

Yeşilyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

Törende, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Nayman tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Yeşilyurt Anaokulu öğrencilerinin dans gösterileri sunduğu kutlama programında Milli Hakimiyet İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan mehteran da konser verdi.

Törene Yeşilyurt Kaymakam Vekili Malik Çalışır, Belediye Başkanı Kazım Misafir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Nazım Tecillioğlu, İlçe Emniyet Amiri Turgut Coşkun, daire amirleri siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.