Tokat

İlçeyi karıştıran olay! Asker ve polis ablukaya aldı

06:21 19 Ağustos 2019 17 Yorum Var
İlçeyi karıştıran olay! Asker ve polis ablukaya aldı

Tokat'ın Turhal ilçesinde aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, taraflarla görüşerek kavgayı yatıştırdı, gruplar dağıtıldı.

Alınan bilgiye göre, Hamam Mahallesi'nde, aralarında alacak verecek nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu iddia edilen iki grup arasında kavga çıktı.

Bıçak ve sopaların kullanıldığı, çok sayıda kişinin karıştığı kavganın büyümesi, tarafların iş yerleri ve araçlarına zarar verilmesi üzerine kent merkezinden ilçeye özel harekat ve çevik kuvvet polisleri ile İlçe Jandarma Komutanlığına ait ekipler sevk edildi.





Vali Vekili Mehmet Gödekmerdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turhal'da üzücü bir olayın yaşandığını belirterek, "İki grup arasında İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanının bana verdiği ilk bilgilere göre alacak verecek yüzünden çıkan kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı. Yararılar hastanede tedavi altında. Polisimiz ve jandarmamız duruma hakim, gerekli soruşturma başlatıldı." dedi.

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • dinibütünoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    turhallı böyle davranmaz başka bir dümen var bu işte.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Eskişehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Kavgaya karışan kişiler sizler müslüman değilmisiniz. Müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir. Bu kavga müslüman bir topluma yakışıyor mu. Camii ye gidip namaza durduğunuzda Yüca Allah'ın karşısında ne yapacaksınız. Yakışıyormu bu yaptığınız; utanın...
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Turhal Yeşilyurt Kulu Haymana Polatlı Yunak Sarız sürgün ve düzensiz göç bölgesi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    KANUNLAR-CEZALAR yetersiz herkes elini kolunu sallaya sallaya suç işliyor.
    Cevapla
  • Er ka 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte adaletin eşit doğru hak edenin cezasını çekmediği veya hak edilen cezanın verilmediği kanısında olan milletin durumudur. Yani siyasi kurumların adaleti getirdiği noktadır. Olması gereken YARĞI=ADALET olmalı Yani milletimiz ne siyasetdeki, parasını ve adamı olan, mafya vari düzendeki güçlerden korkmadan adalet alırsa düzelir. Ne polis nede jandarma ilçeyi abluka altına almaz.
    Cevapla
  • orlando 4 yıl önce Şikayet Et
    bi sus
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.