Tokat

Liseli kavgası korkunç bitti

20:49 10 Ocak 2020 9 Yorum Var
Liseli kavgası korkunç bitti

Tokat'ta, kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışan lise öğrencisi Ahmet Yasin Karaçam (16), aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti.

Kavgayı ayırmak isteyen liseli Ahmet, bıçak darbesiyle öldüOlay, saat 16.00 sıralarında Sulusokak Mahallesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Bir grup lise öğrencisi, okul çıkış saatinde bahçeye gelen H.Ö. (16) ile tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra okulun alt tarafındaki sokağın girişinde bıçaklı kavgaya dönüştü.

Arkadaşlarının kavga ettiğini gören Ahmet Yasin Karaçam, ayırmak için araya girdi. Bu sırada arbedede Karaçam, H.Ö. tarafından göğsünden bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. H.Ö. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Ahmet Yasin Karaçam'a ise ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Gelen sağlık görevlilerince Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaçam, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Ahmet Yasin Karaçam'ın cesedi otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

 

İnceleme başlatan polis, görgü şahitlerinin verdiği eşkal doğrultusunda H.Ö.'yü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • öğrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm. İyi çocuktu. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bıçak taşımayan gençler yok denecek kadar azaldı maalesef...
    Cevapla
  • Recep IŞIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep kıyamet habercisidir.Yok yere adam öldürmeler!Tek sorun İMANSIZ LIKTIR!İmandır o cevherki İALHİ ne büyüktür.İmansız olan paslı yürek sinede biryüktür.Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan havfı Yezdan ne irfanın kalır tesiri katyiyyen ne vicdanın!
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Bu tip olaylar çok oluyor, bu yüzden ne kavga ayırmaya girerim, ne de durur seyrederim, uzaklaşır polisi ararım.
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya her cok uzucu bir olay. Kimse kavga edenleri ayirmasin cagirin polisi gelsin.Yeter ya bu genclik nereye gidiyor.hergun bir yenisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.