Aykut Kocaman'dan maç sonu itiraflar

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıkları Beşiktaş maçından açıklama yaptı.

Aykut Kocaman'dan maç sonu itiraflar
Aykut Kocaman'dan maç sonu itiraflar
GİRİŞ 18.05.2015 22:40 GÜNCELLEME 18.05.2015 22:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıkları Beşiktaş maçından sonra Lig Tv mikrofonlarına şunları söyledi:
 
"Böyle bir galibiyet aldığımız için sevinçliyiz. Bu tip maçlar gösterişli maçlardan birisi oluyor. İlk yarının 20-25 dakikalık bölümlerinde güçlüydük sonra kırılmaya başladık. Beşiktaş sahamıza doğru itti. Bu kabul edilebilirdi. İkinci yarı ağır baskı altında geçti. Attığımız gol için bir şey söylemeye gerek yok. Biraz bizim adımıza olumlu bir durumdu. Galip geldik, bu oyun galiibyete yeter demek yanlış olur. Savunma kurgumuzda bir iki tane pozisyon hatası yaptık. Skorla oyunumuz çok ilişki kurmadı. Bütün arkadaşları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."
 

YORUMLAR 2
  • Nihat COŞKUN 8 yıl önce Şikayet Et
    Maç sonu tüm GS'lılar BJK için üzüntülerini sunmaya başlamış. FB'ye karşı iki rakip şimdi can ciğer kuzu sarması. Yani açıkça demeseler bile çaktırarak artık sizin iddianız kalmadı artık haftaya bizi zorlamayında şu FB nin elinden alalım sampiyonluğu. Umarım maçı kaybeden BJK lı oyuncular Ankara'da fair play, mertlik ve onuru için uğraş verme gibi erdemleri de bırakmamışlardır. Bekleyelim görelim......
    Cevapla
  • ya siz varya 8 yıl önce Şikayet Et
    senin ismail kartalın rizeden medet umuyor ama nbr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!