Trabzon

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da hedef galibiyet

11:09 27 Ağustos 2015
Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da hedef galibiyet

Teknik Direktör Ortakudaş: "Bu hafta galip gelmek istiyoruz. Bursa'ya ilk 3 puanımızı almak için gideceğiz"

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, bu hafta galip gelmek istediklerini bildirdi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, ikinci hafta deplasmandaki Yeşil Bursa karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını söyledi.

Genel futbol yapılarının tekniğe dayalı olduğu için suni çim sahalarda istedikleri futbolu oynayamadıklarını ifade eden Ortakudaş, "Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın da suni çim olması, futbolumuzu olumsuz etkiliyor. Bu nedenle deplasmanlarda daha başarılı olacağımıza inanıyorum çünkü rakip sahalar orijinal çim. İlk hafta maçımızda Turgutluspor karşısında zemin farkını fazlasıyla hissettik. Bu hafta galip gelmek istiyoruz. Bursa'ya ilk 3 puanımızı almak için gideceğiz" diye konuştu.

Ortakudaş, rakiplerini iyi etüt ettiklerini de vurgulayarak, "Tamamen Bursaspor'un altyapısından oluşan, dinamik bir ekip. Zor ve iyi bir maç olacak fakat biz de dişimizi göstererek, zorluğun üstesinden gelmeye çalışacağız. Kazanmak ilk hedefimiz olacak ama kazanamadığımız takdirde de kaybetmemek için oynayacağız. İyi futbolun yanı sıra şans faktörü de çok önemli. Şansımızda yanımızda olursa kazanan taraf oluruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.