Trabzon

Genel seçime doğru

14:02 30 Eylül 2015
Genel seçime doğru

MHP Trabzon Milletvekili adayları Örs ve Aydın, Of ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

MHP Trabzon Milletvekili adayları Hüseyin Örs ve Yavuz Aydın, Of ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Örs ve Aydın, ilk olarak MHP Of ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Partililerle bir süre sohbet eden Örs ve Aydın, daha sonda ilçedeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, çay üreticisinin sorunları olduğunu savunarak, "Üretici çayını teslim ederken taban fiyatını bilmek istiyor. MHP iktidarında taban fiyat garantisi veriyoruz. Bizim iktidarımızda üretici çayını toplarken, ürününü tüccara en az kaç liradan vereceğini bilecek ve ona göre yatırım yapacak. Üreticilerin haksız rekabet ile karşı karşıya kalarak zarar etmesini engelleyeceğiz. MHP iktidarında kaçak olmayacak, çayımız da hak ettiği değerden alıcı bulacak" ifadelerini kullandı.

Örs de AK Parti hükümetini eleştirerek, "İktidarın sözde çözüm sürecine ilişkin politikalarının yanlış olduğunu her zaman söyledik. Bugün memleketimizin içinde bulunduğu durum ne yazık ki bizi haklı çıkardı. Çözüm sürecinin bir bölünme süreci olduğunu vatandaş gördü. 7 Haziran seçimleri sonrası biz HDP ile olmaz dediğimizde bizi eleştirenler, bugün haklılığımızı teslim ediyorlar. Biz 'terör unsurları ile müzakere edilmez, sadece mücadele edilir' dedik ve demeye devam ediyoruz. Onun için 1 Kasım seçimleri öncesinde de diyoruz ki ülkenin geleceğine oy ver, çözülme sürecine son ver'" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Örs ve Aydın, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.