Trabzon

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

13:38 04 Ekim 2015
Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

"ok iyi oynadık fakat güzel oyunumuzu skora yansıtamadık"

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Zonguldak Kömürspor'a 3-1 yenilen Arsinspor, çok iyi oynadıklarını fakat güzel oyunlarını skora yansıtamadıklarını söyledi.

 

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Karşılaşmanın ilk yarısında kalemizde erken goller gördük. Bu goller takımımızın motivasyonunu bozdu ve sahadan arzu etmediğimiz sonuçla ayrıldık. Çok iyi oynadık fakat güzel oyunumuzu skora yansıtamadık" dedi.

Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını dile getiren Şahin, "Kimse kaybetmek istemez ama maalesef evimizdeki  bu maçımızı kaybettik ve üzgünüz. Böyle olmasını istemezdik fakat oynanılan oyundan memnun kaldık. Bazen kazanır, bazen de kaybedersiniz fakat biz ciddi kayıplar yaşıyoruz. Yeni teknik direktörümüzle çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Farkını bu maçta oynattığı oyunla gösterdi. Skor da önemli ama biraz zamana ihtiyacı var" diye konuştu.

Şahin, atlatmları gereken bir buhran dönemi yaşadıklarını kaydederek, "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama toparlanacağız. Takımımızın Zonguldak Kömürspor karşısında ortaya koyduğu futbol, bizlere gelecek haftalar için umut verdi. Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağımız Gölbaşıspor karşısında, kötü gidişimize 'dur' diyerek yaşadığımız mağlubiyetleri unutturacağız" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.