Trabzon

Genç iletişimciler AA'yı ziyaret edecek

11:43 20 Kasım 2015
Genç iletişimciler AA'yı ziyaret edecek

 Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Trabzon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı, iletişim fakültelerinde eğitim gören öğrencilerin Anadolu Ajansı Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, ulusal ve uluslararası haberciliğin nasıl yapıldığını yakından görme fırsatı bulacağını bildirdi.

Kaşıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, BYEGM'nin bölgede eğitim gören genç iletişimcilerin mesleki motivasyonunu artırmak amacıyla Anadolu Ajansı ve TRT'yi kapsayan bir gezi düzenlediğini belirtti.

Gezi kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi'nin İletişim Fakültelerinde eğitim gören 18 öğrenci ve 3 akademisyenin Ankara'ya gideceğini ifade eden Kaşıkçı, şunları kaydetti:

"Gazeteciliğe meraklı ve derslerinde başarılı 18 öğrencinin katılacağı ve 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek gezi kapsamında öğrenciler Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Anadolu Ajansı ve TRT'yi ziyaret edecek. Öğrenciler ulusal ve uluslararası haberciliğin nasıl yapıldığını yakından görme fırsatı bulacak. Gezide genç iletişimcilerin mesleğe olan bağlılığın artırılması, motivasyonlarının yükseltilmesi hedefleniyor."

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.