Trabzon

Trabzon İdmanocağı, sahasında kazanmak istiyor

10:37 03 Aralık 2015
Trabzon İdmanocağı, sahasında kazanmak istiyor

Kulüp idari koordinatörü Şahinkaya: "Sahamızda oynayacağımız Kireçburnu maçında kazanan taraf olmak istiyoruz ve bunun için mücadele edeceğiz"

 Kadınlar Futbol 1. Lig'de mücadele eden Trabzon İdmanocağı'nın kulüp idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, sahalarında oynayacakları Kireçburnu maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Şahinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon İdmanocağı'nın 3 haftada 9 puan topladığını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirtti.

Lider durumda olduklarını ifade eden Şahinkaya, "Oyuncu grubumuzla çok uyumlu bir çalışma içindeyiz. İyi bir aile ortamı yakaladık ancak iki oyuncumuz talihsiz sakatlıklar yaşıyor. Sibel Duman ve Elif Ataol'un çapraz bağ sorunu var. Tedavileri sürüyor" dedi.

Hasan Şahinkaya, bu hafta sonu Kireçburnu ile karşılaşacaklarını dile getirerek, "Sahamızda oynayacağımız Kireçburnu maçını da kazanmak istiyoruz ve bunun için mücadele edeceğiz. Trabzon'un da bize sahip çıkmasını istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını Trabzon'a getireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.