Trabzon

Trabzon İdmanocağı, liderliğini sürdürmek istiyor

12:54 18 Aralık 2015
Trabzon İdmanocağı, liderliğini sürdürmek istiyor

Orta saha oyuncusu Gülbin Hız: "Hafta sonu sahamızda oynayacağımız İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor maçından 3 puan almak ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz"

 Kadınlar Futbol 1. Lig'de mücadele eden Trabzon İdmanocağı'nın orta saha oyuncusu Gülbin Hız, hafta sonu sahalarında oynayacakları İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor maçından 3 puan almayı ve liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Gülbin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana İdmanyurdu karşısında deplasmanda 2 puan kaybetmelerine rağmen, yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirtti.

Ligde yenilgileri olmadığını ifade eden Gülbin Hız, "Liderliğimizi sürdürüyoruz ve böyle de devam etmek istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Bizim için her maçın önemi var. Bunun bilincinde sahaya çıkıyoruz" dedi.

Gülbin, önemli maçlarda frikikten 3 gol attığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Bu benim için çok güzel bir duygu. Takıma katkı sağladığım için de ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Önümüzde İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşılaşması var. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız bu maçtan 3 puan almak ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.