Trabzon

Trabzon İdmanocağı İdari Koordinatörü Şahinkaya:

10:40 23 Aralık 2015
Trabzon İdmanocağı İdari Koordinatörü Şahinkaya:

"Sezon sonunda hedeflediğimiz noktada olmak için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz"

 Kadınlar Futbol 1. Lig'de, 7. hafta sonunda liderliğini sürdüren Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, sezon sonunda hedefledikleri noktada olmak için ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarını söyledi.

Şahinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'u 6-0 yenerek, önceki hafta Adana Demirspor karşısında kaybettikleri 2 puanı telafi ettiklerini belirtti.

Galibiyetle Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı öncesi takımın moralinin yerine geldiğini ifade eden Şahinkaya, "Sahamızda oynayacağımız Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım içindeki uyum, arkadaşlık ve huzur ortamı başarımızın temelidir" dedi.

Şahinkaya, sezon başında transferler yaparken ne kadar haklı olduklarının bir  kez daha ortaya çıktığını kaydederek, "Elif Ataol, Sibel Duman ve Esra Solmaz gibi oyuncularımız sakatlıkları dolayısıyla aramızda yok. Onların yerine transferler yapacağız. Çalışmalarımızı tamamladık. Transfer sezonunun başlamasıyla aramıza katılacaklar. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktada olmak için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Camiamız ve şehir bize destek olursa çok daha başarılı olacağız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.