Trabzon

Maçın ardından

23:26 09 Mayıs 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de Denizlispor'a sahasında 3-0 mağlup olarak ligde kalma mücadelesinde yara alan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, iç saha avantajını kullanamadıklarını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hüsnü Özkara, "Maç öncesi avantaj bizdeydi. Bütün ipler bizim elimizdeydi. Yensek ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecektik. Şimdi maalesef ipler başkalarının elinde ama bizde yılgınlık yok. Diğer maçların bizim lehimize sonuçlanmasını bekleyeceğiz." dedi.

Maça iyi başladıklarını ancak ilk yarıda fırsatları kullanamadıklarını aktaran Özkara, "İkinci yarı, arzu ettiğimiz paslı oyunumuzdan, rakibe alan bırakmayan görüntüden uzaklaştık ve maalesef basit gol yedik. Golden sonra kırılgan, çabuk dağılan bir takımız. Bizden önceki dönemde de böyleydi. Bunu oyuncularımıza anlattığımız halde skoru lehimize çevirmek adına şuursuz bir oyun ortaya çıktı. Rakibimizin seri oyuncularına boş alanlar bıraktık ve arzu etmediğimiz bir sonuç oldu." diye konuştu.

-Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, zorluk derecesi çok yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, "Özellikle ilk bölüm ciddi baskı geldi. O dakikalarda gol yiyebilirdik ve işimiz daha da zorlaşabilirdi. İkinci yarı gerçek performansımıza ulaştık. İlk golden sonra maç kolaylaştı." ifadelerini kullandı.

Bu galibiyetin kendilerini küme düşme hattının üzerine çıkardığına dikkati çeken Yıldız, şunları söyledi:

"Dramatik bir gün oldu. Bize sevinç tarafı düştü. 1461 Trabzon hüzün tarafını yaşadı. Maalesef bir taraf kahraman, bir taraftar hain oluyor. Kendi adımıza çok fazla seviniyoruz. Ciddi emekler verdik. Geldiğimizde küme düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takımdık. Oyuncularımızın çok büyük iş başardıklarını düşünüyorum ki halen daha başarmış değiliz. Bir maçımız daha var. Kendimizi, son haftadaki maçı da kazanmış göremeyiz. 1461 Trabzon için de samimi bir şekilde üzülüyoruz ama oyunun gerçeği bu. Yapacak fazla bir şey yok."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.