Trabzon

Gymnasiade 2016 Trabzon

00:00 18 Temmuz 2016
Gymnasiade 2016 Trabzon

Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Olimpiyatları'nda (Gymnasiade 2016) Türk sporcular artistik cimnastik branşında birer gümüş ve bronz madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen, 40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı Gymnasiade 2016'nın son müsabakaları Yomra Cimnastik Salonu'nda yapıldı.

Kadınlar zemin egzersizinde Brezilya'dan Fidelis Thais birinci, Romanya'dan Holbura Maria Larisa ikinci ve Brezilya'dan Valentin Fabiane üçüncü oldu. Denge aletinde ise Brezilya'dan Fidelis Thais birinciliği, Romanya'dan Butuc Anda ikinciliği, Türkiye'den de Enfal Keskin üçüncülüğü elde etti.

Kadınlar vault dalında Brezilya'dan Valentin Fabiane birinci, Romanya'dan Crisan Ioana ikinci ve Brezilya'dan Carolyne Pedro üçüncü oldu.

Kadınlar Uneven bars dalında Brezilya'dan Luisa Kirchmayer birinci, Romanya'dan Ghiciuc Carmen Adela ikinci ve Kıbrıs Rum Kesimi'nden Tatiana Bachurina üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler pommel horse dalında Chinese Taipei'den Tai-wei Chen birinciliği, Türkiye'den Onur Çelik ikinciliği, Chinese Taipei'den Yu-jan Shikao üçüncülüğü elde etti.

Erkekler zemin egzersizinde Yunanistan'dan Georgios Provias birinci, Brezilya'dan Bernardo Miranda ikinci, Kıbrıs Rum Kesimi'nden Neofytos Kyriakou üçüncü oldu.

Erkekler halkada ise Kıbrıs Rum Kesimi'nden Ilias Georgiou birinci, Yunanistan'dan Georgios Provias ikinci ve Brezilya'dan Bernardo Miranda üçüncü sırayı aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.