Trabzon

Kaymakam Hatipoğlu, muhtarlarla bir araya geldi

18:39 21 Şubat 2017
Kaymakam Hatipoğlu, muhtarlarla bir araya geldi

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, muhtarlarla bir araya geldi.

Hatipoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, muhtarları, idarenin ve adli makamların temsilcisi diye tanımladıklarını belirtti.

İçişleri Bakanlığı ve Trabzon Valiliği'nce kamu düzenini temin etmek, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla uygulamaya konulan emirlere riayet edilmesi gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu, "Okulların güvenliğinden çevre temizliğine kadar, şüpheli araçlardan, toplumun huzurunu bozacak davranışlara kadar dikkatli ve titiz davranıp ilgili idari makamlarla ivedilikle bilgi paylaşarak oluşabilecek olayların önüne geçme konusunda desteğinizi bekliyorum." ifadesini kullandı.

Hatipoğlu, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna da dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Devlet olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu nedenle siz muhtarlarımızla en iyi şekilde diyalog halinde olmamız gerekir. Bu noktada muhtarlarımız çözümü de beraber getirmelidir. Ülkemiz 15 Temmuz'dan itibaren önemli bir sürece girdi. Bunu da artan şehit sayımızdan millet olarak teröre karşı verdiğimiz yoğun mücadelelerde görüyoruz. Özellikle büyük şehirlerde yaşanan bu terör, bizi ve milletimizi yıldırmaya yöneliktir. Ancak birlik olursak, birbirimize daha sıkı sarılırsak, kenetlenirsek bu belayı da başımızdan atarız. Gün birlik olma, diri olma günüdür. Aziz milletimizin gücü ile bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.