Trabzon

"Gönül Elçileri Projesi"

14:03 22 Şubat 2017
"Gönül Elçileri Projesi"

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında İşitme Engelliler Anaokulu ve İlkokulu ile Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İşitme Engelliler Anaokulu ve İlkokulunu ziyaret eden Yavuz, Okul Müdürü Yılmaz Nuroğlu ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Sınıfları gezen Yavuz, öğrencilerle görüşerek, yaptıkları etkinliklere katıldı.

Daha sonra Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezine giden Yavuz ve beraberindekiler, sınıfları gezerek Okul Müdürü Necati Yardım ve öğretmenlerden eğitimler hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin yaptıkları ürünleri inceleyen Yavuz, eserleri çok beğendiğini ifade ederek öğrencileri tebrik etti.

Yavuz, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, özel çocukların toplumsal hayata uyumu ve katılım sağlamaları noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirterek, "Bu çocuklarımızın daha fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Dolayısıyla daha fazla emek sarf etmemiz gerekiyor. Okullarımızda verilen bu eğitimler çocuklarımız açısından son derece önemli. Hepinize vermiş olduğunuz emekten ötürü teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yavuz'a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan'ın eşi Dilek Yazgan, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit'in eşi Funda Akşit ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Harput eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.