Trabzon

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü

16:18 23 Şubat 2017
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Günnar, mesajında, Trabzon halkının ve milletin geçmişte düşmanlarla canla başla mücadele ettiğini belirterek, ecdadın torunlarının bugün de düşmanlarla canları pahasına mücadele ettiklerini ifade etti.

Aziz milletin, atalarından aldığı emanete sahip çıktığına işaret eden Günnar, şöyle devam etti:

"Geçmiş zamanlarda, İngiliz’i bir yandan, Rus’u diğer yandan, Yunan’ı Fransız’ı birlik olup dört koldan ülkemizin üzerine gelmişlerdi. İşgal zihniyetinin torunları günümüzde, PKK, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütleri ile birlik olup yine ülkemize nifak tohumlarını sokarak ülkemizi parçalamak istiyorlar. Ama, unuttukları bir şey var herkesin Türkiye'nin üzerine geldiği şu süreçte, Trabzon'umuzu ve ülkemizi düşmandan temizleyen aziz şehitlerimizin torunları bu ülkenin zayıflamasına asla müsaade etmeyecek, milletimizin destek ve duaları ile ülkemiz darbeler ve terörün olumsuz sonuçlarını atlatacaktır."

Günnar, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü aynı heyecan ve duygularla yaşadıklarını, bu nedenle şehitleri rahmetle andıklarını kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.