Trabzon

Ortahisar Belediyesinin ramazan hazırlıkları

17:02 26 Mayıs 2017
Ortahisar Belediyesinin ramazan hazırlıkları

Ortahisar Belediyesi ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Firar Bayrak, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce başlattıkları camilerin temizliğine yönelik çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Bayrak, iki ekibin 200'ün üzerinde caminin iç mekan temizliğini yaptığını, ayrıca çeşitli bakım ve onarım çalışmalarına da katkıda bulunduğunu belirtti.

Zabıta ekiplerinin ilgili kurumların temsilcilerinin de yer aldığı denetimler gerçekleştirdiğini vurgulayan Bayrak, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda beslenmesi açısından bütün yıl boyunca denetimlerimiz sürüyor. Bu ayda da herhangi bir suistimale yer vermemek için çalışmalarımızı dikkatli bir şekilde yerine getireceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız ramazanda ibadetlerini huzurlu, sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yerine getirsinler. Her şey vatandaşlarımızın rahatı için."

Bayrak, Ortahisar Belediyesinin beş noktada iftar çadırı kurduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Kurduğumuz iftar çadırlarında günde 3 bin vatandaşımıza iftar vermeyi planlıyoruz. Fatih Devlet Hastanesi yanı, Yavuz Selim Camisi önü, Meydan Fatih Parkı, Osmanlı Cami avlusu, KTÜ Farabi Hastanesi yanı ve Bostancı Mahallesi'nde kurduğumuz iftar çadırlarımız vatandaşlarımızın hizmetinde olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.