Trabzon

Ramazan Bayramı'na doğru

17:54 23 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yavuz, mesajında, kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelindiğini hatırlattı.

Bayramların müstesna zamanlar olduğunu ve kadrinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, şunları kaydetti:

"Bugün bayram deyip küslüklerini nihayete erdiren, insani duyguların yoğun olarak yaşandığı bir dönem içerisinde bulunmaktayız. Dilerim ki bu özel günler gelecekteki daha güzel günlerin habercisi olsun. Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da ailelerimizin, sevdiklerimizin, aziz şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, çocuklarımızın, hastalarımızın, dul ve yetimlerimizin, engellilerimizin yanında yer alarak onlarla bu güzel ve değerli zaman parçasında paylaşım içerisinde olmaya bilhassa önem vererek devam edeceğiz."

Bu bayramda da şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını vurgulayan Yavuz, "Onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin, Trabzonlu hemşehrilerimin, aziz milletimizin bayramlarını canı gönülden tebrik ediyor, bu kutlu günlerin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini, bilhassa gönül coğrafyamızda acı içinde yaşamak durumunda olan din kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.