Trabzon

TBMM Başkanı Kahraman:

17:20 12 Ekim 2017
TBMM Başkanı Kahraman:

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Büyük devletlerin derdi de büyüktür ama büyüklük onları aşmaktadır." dedi.

Kahraman, Birlik Vakfı Trabzon Şubesinin Ortahisar Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasının açılış töreninde, Allah'tan Türkiye'ye güzel günler göstermesini niyaz etti.

Türkiye'nin büyük devlet olduğunu vurgulayan Kahraman, şöyle konuştu:

"Büyük devletlerin derdi de büyüktür ama büyüklük onları aşmaktadır. Biz iyi şekilde çalışıyoruz daha da iyi çalışacağız. Bir dünya lideri var Türkiye'de Allah ömrünü uzun etsin, kılıcını keskin etsin Recep Tayyip Erdoğan. Hep beraber bütün bir millet olarak, parti falan gözetmeden bir bütün olarak devam ederiz inşallah. Siyasi partiler birer parmak aynı bilekten, hedef bayrağımızın, sancağımızın yükselmesi, ezanımızın devam etmesidir. Gerektiğinde yumruğumuzu sıkarız."

Sağanak dolayısıyla konuşmasını tamamlayan Kahraman, protokol üyeleri ile kurdele keserek yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Kahraman, tarihi binanın restorasyonunu gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na plaket verdi.

Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacalı ve Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ergin Aydın ise Kahraman'a çeşitli hediyeler sundu.

Açılışa, Trabzon Vali Vekili Necmettin Yalınalp, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar ile davetliler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.