Trabzon

Maçın ardından

21:09 15 Ekim 2017
Maçın ardından

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u rakip sahada 6-1 gibi farklı bir skorla yenen Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, rakipleri karşısında inanılmaz bir sonuç aldıklarını söyledi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Maç öncesi Trabzonspor analizinde gol atacağımızı düşünüyorduk. Önde hızlı oyuncularımız var. Rakibimizin de açıkları vardı, önceki maçlarda gol yiyen bir takımdı. Gol atacağımızı düşünüyorduk ama bu kadar atacağımızı düşünmüyorduk." dedi.

İlk yarıyı 3-0 önde tamamlamalarının kendilerini rahatlattığını ifade eden Buruk, "Skor 3-1 olduktan sonra 'rakip belki üzerimizde baskı oluşturur' diye düşünürken 4. golü bulduk. Oyuncular iyi niyetli. Trabzonspor oyuncuları da iyi niyetli. Oyun bize döndü. Trabzonspor karşısında 6-1 gibi inanılmaz bir sonuç aldık. Maçta sonuna kadar oyuncularımız konsantrasyonlarını bozmadılar. Her şeylerini ortaya koydular. Bu da galibiyeti getirdi." diye konuştu.

Buruk, Trabzonspor'un hücumu düşündüğünü ancak savunmasında önemli açıklar verdiğini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.