Trabzon

Sahip çıktı, başına gelmeyen kalmadı

08:43 03 Mart 2018 14 Yorum Var
Sahip çıktı, başına gelmeyen kalmadı

Trabzon’da evinin önünde bulduğu sahipsiz kangal köpeğine sahip çıkan Osman Demir’in başına gelmeyen kalmadı

Kaşüstü Mahallesi’ndeki “kangal kavgası” 1 yıl önce başladı. Mahallenin hayvanseveri Osman Demir, kapısının önüne gelen sahipsiz kangal köpeğini bahçesine bağlayarak bakmaya başladı.

Köpeğin sahibini bulmak için de çaba gösteren Demir, camiden anons bile yaptırdı. Bu sırada ortaya çıkan Deniz E. “Sahibi benim” diyerek köpeği Osman Demir’den istedi. Ancak buna inanmayan Demir köpeği vermeyince, ikili arasında tartışma çıktı.

ARACA HASAR VERDİ

Gerginliğin ardından iddiaya göre Deniz E., Demir’in aracını sprey boyayla boyadı, kaportasını çizdi, camlarını kırıp lastiklerini kesti. Osman Demir, bunun üzerine köpeği verme kararı aldı.

Ancak bununla yetinmeyen Deniz E., köpeğini alıkoyduğu gerekçesiyle Demir’den 5 bin TL istedi. Bu taleple şoke olup köpeği vermekten vazgeçen ve tehdit edildiğini öne süren Osman Demir, çareyi şikayetçi olmakta buldu.

Demir, aracında da 17 bin TL hasar oluştuğu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı Dilek Öner, şüpheli Deniz E. hakkında “mala zarar verme, hakaret ve tehdit” iddiasıyla dava açtı.

Şüphelinin 1 yıldan 7 yıla kadar hapsi istendi.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • turkbey 6 yıl önce Şikayet Et
    adalet sistemde degil insanin kalbindedir.sisteme uyarsan mecburen serbest birakacaksin.yarim tepsi baklava calana 30 sene hapis verdi bu sistem.eger o 15 yasindaki cocuk bir tepsi baklava calsaydi ne olurdu.benim dusuncem turkiyede idam yok ama o cocuk kimsesiz diye asarlardi.eger devlet buyuklerimizden birisi okursa bu yaziyi vicdanen bir dusunsun.adalet mutlaka yerini bulacaktir.bu dunyada degil ahirette.ALLAHima hamd olsun.
    Cevapla
  • Zaza Eyyubi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim şu an Turkiyede mankurtlar henüz temizlenemedi. Bu infial yaratan yargi kararlarını verenler vatandaşların devlete hükümete reise küfür etmesini isteyen kansizlardir. Uyanık olun
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam tehlikeli ve piskopat mahkeme gereken dersi vermezse bu adam bana hiç kimse birşey yapamaz der adamın canına bile kastedebilir kimsenin can ve mal güvenliği yok bencede çok yazık zarar veren adamı al 5 sene içerde tut çıktığı zaman köye bile uğramaz!!!
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Dayı mahkemeye gitti ise, yandi. Kesin suçlu çıkar. Mahkeme de en az beş yıl sürer. :)
    Cevapla
  • Ugur 6 yıl önce Şikayet Et
    Er yada gec cezasini bir yerden bulur
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün hiç kimse adaletin tecelli edeceğini düşünmüyor. Yazık şu güzel ülkeme ki adiil bir yargılama sistemi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.