Trabzon

Bulak Mahallesi'ndeki halı saha açıldı

15:03 19 Ekim 2018
Bulak Mahallesi'ndeki halı saha açıldı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Spora ve sporcuya bugüne kadar destek olduk bundan sonra da destek olmaya gayret edeceğiz." dedi.

Genç, Ortahisar Belediyesi tarafından Bulak Mahallesi'nde hizmete sunulan sahanın açılışında yaptığı konuşmada, ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bireyler yetiştirmenin yolunun spordan geçtiğini söyledi.

Mahallelerde uygun alanlara sporu desteklemek amacıyla bu tür tesisler yapacaklarını belirten Genç, şöyle devam etti:

"Amatör sporumuzu geliştirmek amacıyla hem geleceğimizi, hem şehrimizi, hem de asaletli Türk milletinin geleceğini emanet edeceğimiz yavrularımıza eğitimleri için bu tür mekanları kazandırıyoruz. Unutmayalım ki ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bireyler yetiştirmenin yolu spordan ve sanattan geçer. Hen çok kıymetli öğrencilerimize, hem de önemli gördüğümüz amatör sporumuza bu tesisin hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Genç, Soğuksu Mahallesi'nde de benzer bir halı saha yaptıklarını aktararak, "Bu işi burada bırakmadık. Burada bir örnekle başladık ama şu anda Soğuksu'da da bunun benzerini yapıyoruz. Ortahisar'daki talebelerimiz ve amatör kulüplerimiz için güzel bir tesis olacak. Ortahisar'da bütün mahallelerimizde bu tür mekanların olmasını istiyoruz. Bu manada da bu sahamızın güzel bir örnek olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. " diye konuştu.

Kendilerine katkı sağlayanlara da teşekkür eden Genç, "Güzel bir eser ortaya çıkardılar. Spora ve sporcuya bugüne kadar destek olduk. Bundan sonra da destek olmaya gayret edeceğiz." dedi.

Genç, daha sonra açılış töreninde kemençe çalan öğrenciyi de yanına çağırarak tebrik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.