Trabzon

Bahçede kardeşe Facebook dayağı!

07:39 05 Ağustos 2019 2 Yorum Var
Bahçede kardeşe Facebook dayağı!

Trabzon'da kız kardeşinin facebook paylaşımlarına öfkelenen ağabey bahçede karşılaştığı kardeşini önce hakaret etti, sonra dövdü.

İstanbul’da yaşayan Gülsüm Ü. memleketi Trabzon’a geldi. Trabzon’un Arsin İlçesi’nde baba toprağına gelen Gülsüm Ü., ve eşi Necmi Ü. komşuları ve yakınlarıyla hasret gidermeye başladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gülsüm Ü. ve eşi Necmi Ü.’nün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarına ve yorumlarına sinirlenen Ali Haydar H., tarlada çalışan eşi ve kız kardeşinin yanına gitti.

ÖNCE YUMRUKLADI SONRA SOPAYLA VURDU

Fındık bahçesinde karşılaştığı kardeşi Gülsüm Ü.’ye hakaret eden Ali Haydar Ü., kardeşine yumrukladı. Gülsüm Ü., ağabeyinin yumruğu ile yere düştü. Gülsüm Ü.’ye hakaretler eden Ali Haydar Ü. bu sefer kardeşini sopa ile dövmeye başladı. Bu sırada araya öfkeli ağabeyin eşi girdi. Hızını alamayan öfkeli ağabey kardeşine yönelik hakaretlerini sürdürünce, jandarma karakoluna giden Gülsüm Ü., ağabeyinden şikayetçi oldu.

AĞABEY HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan Ali Haydar H., hakkındaki suçlamaları reddetti. Olayla ilgili hazırlana dosya savcılığa gönderildi. Cumhuriyet Savcısı kasten yaralama ve hakaret ettiğini iddia ettiği Ali Haydar H.’nin 9 aydan 3.5 yıla kadar hapsini istedi. Savcı ağabeyin kullandığı sopayı silah olarak kabul etti. Savcı ağabeyin kullandığı sopayı silah olarak kabul etti. Ali Haydar H. asliye ceza mahkemesinde yargılanacak. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Arif Nihat Asya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize bir nazar oldu. Cumamız pazar oldu. Ne olduysa hep bize azar, azar oldu
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada adam haklı diye yorum yapanların çoğunun sosyal ağlardan çıkmadığına eminim! Çok düzgünseniz kapatın sosyal ağlarınızı!
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya bizi yedi bitirdi. lanet olsun faceye twittere ......
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu sosyal medya paylaşımlarından midem bulanıyor valla yeter artık ya hiçbir şeyin anlamı kalmadı.Neredeyse tuvalatte bile fotoğraf paylaşacaklar
    Cevapla
  • melih 4 yıl önce Şikayet Et
    sopa hak edene haktır.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    sende sopayı hak ediyosun
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.