Trabzon

Çocukluk aşkı ile evlendi, 1 yıl sonra kansere yenik düştü

12:35 02 Ocak 2020 26 Yorum Var
Çocukluk aşkı ile evlendi, 1 yıl sonra kansere yenik düştü

Trabzon’da 19 yaşındaki genç kadın kansere yenik düştü.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesini yasa boğan haber geldi. Şalpazarı ilçesinde çocukluk aşkı ile evlendikten sonra Samsun’a yerleşen 19 yaşındaki Emine Durmuş, evliliğinin ilk yılında rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede kanser olduğunu öğrenmişti. 1 yıl süren tedavi sonrası amansız hastalığa yenik düşen Durmuş hayata gözlerini yumdu.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Emine Durmuş, Şalpazarı ilçesini yasa boğdu. Durmuş’un cenazesinin Trabzon'a getirilerek aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

YORUMLAR

26 Yorum Var
  • gezgin fukon 4 yıl önce Şikayet Et
    ben senelerdir fransada yasiyorum fransadaki butun obezite yapan yiyecekleri turkiyeye tasimislar reklamlar hic ic acici deyil devlet olarak bunlara dur demesi gerekir buyuk siyonist sirketleri su an turkiyenin gida sektorunu ele almis durumdalar cola peynir prizidan hamburger dahasi dahasi bunlara cok dikkat edilmesi gerekiyor siyonist gida kartellerine prim verilmemesi herseye dikkat edilmesi gerekiyor
    Cevapla
  • alli 4 yıl önce Şikayet Et
    kanser dünya genelinde patladi. global gida industrisi, ilac sektörü, ve materyalist felsefe ve siyonistler arkadasinda var. amaclari belli arastirin.kanser tedavisi fitoterapidir.
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    kansere tedavi olarak verelin kemonun artik yerine immun tereapi uygulanmasi gerekyior. kansere karsi en etkili silah vücüd direncidir. kanserin sebebide zaten bagisilik sisteminin direncini yitirmesidir.kanser olanlar ve hastalari artik fitoterapiye göz atsinlar arastirsinlar.
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c) rahmet eylesin.(Amin)
    Cevapla
  • duyuru 4 yıl önce Şikayet Et
    toplumu kanser yapan nedir arastirmali acilen bu nedir ya yabanci yiyecek sirketleri turkiye girdi kanser cogaldi bu bir bioliji saldirmi nedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.