Trabzon

Son sözü anne oldu! Keşke ben ölseydim

08:32 04 Mart 2020 6 Yorum Var
Son sözü anne oldu! KeÅŸke ben ölseydim

Trabzon'un Yomra ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Aleyna Şanlı (20), gözyaşları arasında toprağa verildi. Annei Victoria Şanlı'nın, kızının tabutuna sarılarak "Keşke ben ölseydim" diye ağıt yakması yürekleri dağladı.

​Kaza, sabah saatlerinde Yomra ilçesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Aleyna Şanlı'ya yolun karşısına geçmeye çalşırıken, Mehmet K.'nin kullandığı 61 BK 095 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Aleyna, olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin kaza yerindeki incelemesinin ardından Şanlı'nın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Görgü tanıkları Aleyna'nın son sözlerinin 'anne' olduğunu belirtti.

'KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'

Aleyna Şanlı için Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi'ndeki Yeni Cami'de ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye babası Şeref, annesi Victoria ile kardeşi Hamit Şanlı'nın yanı sıra öğrenci arkadaşları ve halk katıldı. Aleyna'nın annesi Victoria Şanlı kızının tabutuna sarılarak, "Keşke ben ölseydim" diye ağıt yaktı, gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Aleyna Şanlı'nın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Abdullah 4 yıl önce Åžikayet Et
    Viktorya'nın kızı inÅŸaallah Müslüman idi.
    Cevapla
  • Abdullah Gazi BONCUK 4 yıl önce Åžikayet Et
    Ä°nÅŸallah Ä°manlı Olarak ÖlmüÅŸtür Allah Rahmet Eylesin.
  • birisi 4 yıl önce Åžikayet Et
    acı cok kotu bırsey cekmeyen bılemez allahım sıze sabır versın yuce mevlam aleynanın mekanını cennet eylesın gercekten cok uzuldum aleynayı duyduktan sonra.
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Åžikayet Et
    bence duygu sömürüsünü birakin da isimize bakalim. yol güvenligi nasil saglanabilir bizim elimizde. kader kurbani gibi aglanip sizlanmaya gerek yok kazalari önlemek insanlarin kendi ellerinde
    Cevapla
  • izmirkartalı 4 yıl önce Åžikayet Et
    Rabbim Ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.
    Cevapla Ä°lk beÄŸenen sen ol
  • Muttaki 4 yıl önce Åžikayet Et
    Çok kötü bir durum, Allah ailesine sabırlar versin. Gencecik insan. Kim kusurlu bilemiyoruz. Muhtemelen bir anlık dikkatsizlik. Çok dikkat etmek lazım. Yola çıktığımızda cep telefonu vs gibi dikkat dağıtacak ÅŸeyleri kesinlikle kullanmamak lazım. Bir ÅŸunu anlamıyorum. Kızcağıza araba çarpıyor, vefat ediyor. Daha neden otopsi kararı veriliyor? Otopsi yapmaya ne kadar meraklıyız? Her ölene otopsi yapılır mı Allah aÅŸkına? Bir mecburiyet hasıl olmadıktan sonra, yani ortada cinayet ÅŸüphesi vb olmadığına göre ölümün nasıl gerçekleÅŸtiÄŸi de bilindiÄŸine göre, neden otopsi isteniyor? Cenazeye gereksiz eziyet olmuyor mu, zaten üzgün olan ailesini daha çok üzmüyor mu? Buna bir çare lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.