Trabzonspor'dan Özer harekatı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Özer Hurmacı ile yapacağı görüşmenin ardından bonservisini almak için Kasımpaşa yöneticileriyle görüşme yapacak.

Trabzonspor'dan Özer harekatı!
Trabzonspor'dan Özer harekatı!
GİRİŞ 14.04.2014 14:15 GÜNCELLEME 14.04.2014 14:15

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'da Özer Hurmacı ile yapacağı görüşmenin ardından bonservisini almak için Kasımpaşa yöneticileriyle görüşme yapacak.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önce Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına 1 milyon 500 bin Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Özer Hurmacı'yla bir araya gelecek. Hacıosmanoğlu, daha sonra Kasımpaşa Kulübü yöneticileri ile temasa geçerek 1 milyon 500 bin Euro'luk bonservis bedelinin ödeme planını kesinleştirecek. Eskişehirspor maçının ardından Özer'i performansından dolayı kutlayan Başkan Hacıosmanoğlu, "Performansınla bize büyük katkı sağladın. Senin transferini gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz" dedi.

ÖZER'İN MR'I İSTANBUL'DA ÇEKİLECEK

Öte yandan Gençlerbirliği ile oynanan maçta sakatlanan Özer Hurmacı, dün akşam üzeri oynanan Eskişehirspor maçının bitiminde takımdan ayrılarak İstanbul'a gitti. Adalesinde gerilme olan Özer'in MR'ının çekileceği ve sakatlığının ciddi olup olmadığının kesinlik kazanacağı bildirildi. Özer'in cuma günü deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına yetişme ihtimalinin ise düşük olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA